Napovednik in obvestila

Obvestilo za obiskovalce in svojce

Zaradi povečanega števila okužb s Sars Cov-2 v lokalnem okolju obveščamo svojce in obiskovalce, da z dnem 13. 7. 2022 v našem DSO preventivno veljajo naslednja pravila:

✅ v zaprtih prostorih DSO Ljutomer in BE Stročja vas je uporaba zaščitne maske (IIR ali FFP2) obvezna za obiskovalce in svojce.

✅ obiski so praviloma omejeni na dve zdravi osebi na stanovalca prav tako priporočamo, da obiskovalci med obiskom ne prehajajo k drugim stanovalcem.

✅ zaželeno je naročanje obiskov, predvsem v kolikor se bo obisk vršil v sobi stanovalca ali pa je stanovalca potrebno za obisk posesti na invalidski voziček. Za obisk se dogovorite na recepciji zavoda (tel. št. 02 585 11 00).

✅ obiskovalce in svojce naprošamo, da na obisk ne prihajate v kolikor ste bili v tesnem stiku s COVID 19 pozitivno osebo in v kolikor kažete znake respiratornih in črevesnih obolenj.

Hvala za razumevanje!

Vodstvo DSO Ljutomer

Išči

Najnovejše objave

  • Kvartet Jeruzalem iz Kluba prleških babic Kvartet Jeruzalem iz Kluba prleških babic
    Naš zadnji sredin dogodek je potekal v znamenju ljudskih napevov, ki jim naši stanovalci radi prisluhnejo, saj jim prikličejo spomine na mladost. Kot že večkrat…
  • Pust Pust
    Pust na polno v našem DSO. Hvala maškaram za obisk, pohvala zaposlenim in stanovalcem za trud. Pa seveda... Mato, Andraž? in muzika, muzika!
  • Kurenti Kurenti
    Pa so prišli, iz ormorškega konca! Hvala za obisk!