Napovednik in obvestila

Obvestilo za obiskovalce in svojce

Zaradi povečanega števila okužb s Sars Cov-2 v lokalnem okolju obveščamo svojce in obiskovalce, da z dnem 13. 7. 2022 v našem DSO preventivno veljajo naslednja pravila:

✅ v zaprtih prostorih DSO Ljutomer in BE Stročja vas je uporaba zaščitne maske (IIR ali FFP2) obvezna za obiskovalce in svojce.

✅ obiski so praviloma omejeni na dve zdravi osebi na stanovalca prav tako priporočamo, da obiskovalci med obiskom ne prehajajo k drugim stanovalcem.

✅ zaželeno je naročanje obiskov, predvsem v kolikor se bo obisk vršil v sobi stanovalca ali pa je stanovalca potrebno za obisk posesti na invalidski voziček. Za obisk se dogovorite na recepciji zavoda (tel. št. 02 585 11 00).

✅ obiskovalce in svojce naprošamo, da na obisk ne prihajate v kolikor ste bili v tesnem stiku s COVID 19 pozitivno osebo in v kolikor kažete znake respiratornih in črevesnih obolenj.

Hvala za razumevanje!

Vodstvo DSO Ljutomer

Išči

Najnovejše objave

  • Mlade glasbenice iz družine Babič Mlade glasbenice iz družine Babič
    Na zadnjem sredinem dogodku so nas obiskale mlade nadarjene glasbenice iz družine Babič z Mote, sestre Valentina, Eva, Lucija in Veronika. V vokalno instrumentalni izvedbi…
  • Tamburaška skupina Bisernica Tamburaška skupina Bisernica
    Prejšnjo sredo nas je obiskala Tamburaška skupina Bisernica Društva upokojencev Ljutomer. Najmanj enkrat letno pridejo med nas in s svojo mehko glasbo razveselijo naše stanovalce.Slišali…
  • Branko Petek Branko Petek
    V sredo nas je prijazno obiskal glasbenik, pevec s klaviaturami, Branko Petek iz Melinec.Naši stanovalci so mu radi prisluhnili, saj jih je razveselil s številnimi…