Napovednik in obvestila

Obvestilo

V našem domu so ponovno možni obiski stanovalcev od srede, 26.1.2022. Glede na izredno slabe epdiemiološke razmere v državi so obiski možni ob upoštevanju naslednjih ukrepov:


✅ Ob vsakem vstopu v naš Dom se preverja izpolnjveanje pogja PCT (zahteva se digitalno potrdilo glede prebolelosti, cepljenja ali testiranja). Na obisk prihajajte le, če niste bili v tveganem stiku z okuženo osebo in ste zdravi, brez znakov okužbe, kot so nahod, izcedek iz nosu, kašelj, slabo počutje. Prav tako priporočamo, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT.
✅ Obisk je omejen le na eno zdravo odraslo osebo na stanovalca. Priporočamo, da obisk traja do 30 minut. Priporočamo, da s svojimi bližnjimi, če je mogoče, čas raje preživite zunaj kot v zaprtih prostorih Doma.
✅ Pred obiskom se je potrebno dogovoriti za termin in naročiti na tel. št. 02 5851100 (recepcija) ali 051 346 199 (ga. Urška). Naročite se lahko med 8.00 in 10.00 uro ter 13.00 in 14.00 uro.
✅  Ob izvedbi obiska znotraj Doma je potrebno dosledno upoštevati vse ukrepe za preprečevanje prenosa virusa SARS-CoV-2: razkuževanje rok, brez dotikov, higiena kihanja in kašlja, stalna pravilna uporaba kirurške zaščitne maske. Maske je potrebno uporabljati tudi na zunanjih površinah območja doma.
Skrbimo za medsebojno razdaljo 2 m.
✅ Stanovalcem odsvetujemo izhode na dom k sorodnikom oz. izhode na katerih bi vstopali v javne objekte ter prihajali v stik z drugimi osebami (razen v času obvladovanega obiska v okolici Doma).
✅ Za videoklic s stanovalci se lahko naročite na prej navedeni številki za naročanje. Pakete, ki jih boste v recepcijo doma prinesli po 15. uri bomo stanovalcem oddali naslednji delovni dan.
Hvala za razumevanje, ostanimo zdravi! 

Vodstvo DSO Ljutomer

Več iz te kategorije: « Obvestilo Obvestilo »

Išči

Najnovejše objave

  • Mlade glasbenice iz družine Babič Mlade glasbenice iz družine Babič
    Na zadnjem sredinem dogodku so nas obiskale mlade nadarjene glasbenice iz družine Babič z Mote, sestre Valentina, Eva, Lucija in Veronika. V vokalno instrumentalni izvedbi…
  • Tamburaška skupina Bisernica Tamburaška skupina Bisernica
    Prejšnjo sredo nas je obiskala Tamburaška skupina Bisernica Društva upokojencev Ljutomer. Najmanj enkrat letno pridejo med nas in s svojo mehko glasbo razveselijo naše stanovalce.Slišali…
  • Branko Petek Branko Petek
    V sredo nas je prijazno obiskal glasbenik, pevec s klaviaturami, Branko Petek iz Melinec.Naši stanovalci so mu radi prisluhnili, saj jih je razveselil s številnimi…