Minuli dogodki

Slovenski kulturni praznik

11 feb

Z današnjo proslavo smo tudi v našem DSO proslavili slovenski kulturni praznik. Program, ki smo ga izvedli v glavnem sami, pa je kot gost prijazno popestril trio kitar učencev Glasbene šole S. Osterca Ljutomer pod mentorstvom Mojce Prejac.Prešernovi pesmi sta nam recitirali sodelavka Urška in stanovalka Zinka, glasbeno pa nas je obogatil tudi naš zbor stanovalcev in zaposlenih. Vse navzoče je pozdravil tudi direktor doma in zaželel, da bo v našem Domu skozi vse leto, poleg kulturnik dogodkov, tudi veliko osebne kulture, med zaposlenimi, svojci in stanovalci.
Hvala vsem, ki ste s svojim trudom prispevali, da smo počastili ta lep slovenski praznik??, ki je edinstven in nas Slovence, kar se omike tiče, postavlja ob bok velikih.

Več iz te kategorije: « Dekliški zbor Pole poje Kurenti »

Išči

Najnovejše objave

  • Kvartet Jeruzalem iz Kluba prleških babic Kvartet Jeruzalem iz Kluba prleških babic
    Naš zadnji sredin dogodek je potekal v znamenju ljudskih napevov, ki jim naši stanovalci radi prisluhnejo, saj jim prikličejo spomine na mladost. Kot že večkrat…
  • Pust Pust
    Pust na polno v našem DSO. Hvala maškaram za obisk, pohvala zaposlenim in stanovalcem za trud. Pa seveda... Mato, Andraž? in muzika, muzika!
  • Kurenti Kurenti
    Pa so prišli, iz ormorškega konca! Hvala za obisk!